Руху правила єдині, Їх повинні поважати, Знати їх усі повинні — І дорослі, і малята.

На виконання річного плану роботи в закладі пройшов колективний перегляд відкритого заняття в ІІ молодшій групі "Зайчики" на тему: «Подорож з Колобком" з використанням ІКТ при формуванні у дітей молодшого дошкільного віку мотивації до пізнання навколишнього середовища, підготовлений вихователем Вахрів Н.В.

На занятті вирішувались слідуючі завдання - дітей вчили правилам поведінки на вулиці (правилам дорожнього руху, правилам безпеки на вулицях і дорогах); продовжували знайомити дітей з дорожніми знаками, їх значенню, значенню сигналів світлофора. Вправляли дітей в поведінці на вулиці, в правилах переходу через дорогу, вчили бути уважними, спостережливими, обачними. Викликали у дітей задоволення від своїх вчинків та умінь. Сприяли пізнавальній активності дітей. Збагачували словниковий запас словами: світлофор, пішохідний перехід, зебра.

Розвивали спостережливість, розсудливість, увагу, пам’ять, навички безпечної поведінки на вулиці, здатність приймати правильні рішення та робити елементарні припущення.

Виховували бережливе ставлення до свого життя, відповідальність, бажання та звичку дотримуватись правил дорожнього руху, правил безпеки.

Заняття пройшло на високому методичному рівні.

Фотозвіт дивитись в меню Фотоальбоми.
Кiлькiсть переглядiв: 396