Козацькі розваги до Дня Захисника України.

У дошкільному навчальному закладі велика увага приділяється патріотичному вихованню дітей. Одним із важливих напрямів патріотичного виховання є ознайомлення дітей з культурою та звичаями українського народу. Залучення дітей до підготовки і відзначення свят пробуджує в них любов до рідної землі, інтерес до історії своєї країни. В процесі залучення дошкільнят до народознавства емоційний досвід малят збагачується новими враженнями, розширюється коло їхніх знань про довкілля.

До Дня Захисника України в дошкільному закладі пройшли цікаві і веселі "Козацькі розваги", підготовлені вихователями та дітьми старшої групи "Світлячок". На свято були запрошені діти всіх вікових груп закладу. З великим задоволенням було спостерігати за перегонами маленьких козаків.

Вихователі познайомили дітей з історією козацтва провели нові, нетрадиційні ігри, ігри-естафети - «Посадимо город», «Перекинь ядро», «Пролізь крізь тунель», "Змагання на конях", "Зваримо куліш", "Втеча з полону"...

Під час розваги діти - учасники були одягнені в українські народні костюми, добре розв’язували логічні завдання, читали вірші, приймали активну участь у змаганнях, співали пісні.

Творчий підхід педагогів ДНЗ до організації та проведення розваги сприяли святковому піднесеному настрою всіх присутніх дорослих та дітей.

Фотозвіт дивитись в меню Фотоальбоми.
Кiлькiсть переглядiв: 508