Корисний майстер-клас - для вихователів знання - в запас.

Для підвищення якості дошкільної освіти, забезпечення її сталого інноваційного розвитку педагоги спрямовують свою діяльність на формування різнобічно розвиненої, духовно багатої, оптимістично та патріотично налаштованої особистості, працюють за пріоритетним напрямком освітньої роботи - національно - патріотичне виховання у контексті розвитку духовного потенціалу особистості дитини дошкільного віку.

Сьогодні – це використання спадщини В.Сухомлинського засобом використання інноваційних форм і методів роботи шляхом використання арт-буків, як однією з можливостей успішного розвитку мовлення дітей дошкільного віку та залучення їх до читання.

На відкритому перегляді майстер-класу «Виховання любові до матері через твір В.Сухомлинського «Найгарніша мама» з виготовлення арт-буку в середній групі «Гномики» вихователь Бурейко Н.П. показала вихователям можливість використання інновації в освітній діяльності - виготовлення арт-буку - книжки власноруч. Один із методів опрацювання літературного твору за спадщиною В.Сухомлинського, що допомагає дітям запам’ятати зміст, відтворити, оцінити поведінку героїв, емоційно реагувати на художній твір, ще й закріпити техніку виготовлення книжки власноруч.

Кiлькiсть переглядiв: 754