Наша мова калинова

Відповідно до річного плану роботи з 16.11.2020 по 27.11.2020 в дошкільному закладі проводилось тематичне вивчення на тему «Підвищення ролі української мови в умовах дошкільного закладу, як національної цінності, шляхом впровадження сучасних педагогічних технологій».

/Files/images/fyn 2.jpg

Також відбувся відкритий показ заняття на тему "Наша мова калинова" в старшій групі "Антошка" підготовлений та проведений вихователем Рог О.Д.

Метою даного заняття було підкреслити важливість мовлення в житті людини, зокрема українського мовлення в нашій країні, привернути увагу дітей на вивчення української мови,

розширити знання дітей про Батьківщину — Україну, її символи (Герб, Прапор, Гімн); учити дітей відповідати на поставлені вихователем запитання, активізуючи у мовленні слова з лексичної теми «Рідна країна»;

формувати вміння узгоджувати прикметники з іменниками у роді, числі та відмінку, утворюючи форму множини іменників; сприяти розвитку розповідного мовлення, пам’яті, слухової та зорової уваги. Виховувати патріотичні почуття, гордість за свій народ, Батьківщину, любов до рідної мови.

Кiлькiсть переглядiв: 357