Святкування Дня захисника України.

З метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звичаїв українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у підростаючого покоління з 12 по 16 жовтня 2015 року у Червонодонецькому ДНЗ (ясла-садок) № 2 відбулися заходи, приурочені до Дня захисника України та українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці.

З нагоди цього свята оформлено стенди із державною символікою, поновлено українські куточки в групах, проведено книжкову виставку «Моя країна – Україна». Із дітьми ІІ молодших, середніх та старших груп проведено : бесіди на тему "Україна – рідний край"; читання художніх творів про Прапор, Герб України; влаштована виставка малюнків "Захисникам України присвячується". Маленькі патріоти – вихованці ДНЗ разом із педагогами у малюнках висловили свою любов та повагу до захисників Збройних сил України. Всі малюнки наповнені любов’ю до рідної країни, єдиної України, бажанням дітей жити в мирі та спокої, дружною родиною, під мирним небом…

Проведені цікаві екскурсії до "Бабусиної світлиці", яка створена в закладі. Вчасно було заплановано та проведено конкурс комплексів ранкової гімнастики з використанням нестандартного обладнання «Козацькому роду – нема переводу» для садових груп.

Цікаво й радісно було спостерігати за дітьми, очі яких аж світилися від захоплення. Вони щиро раділи тому, що беруть участь у таких чудових заходах, що дає змогу сказати з упевненістю, що доля козацтва України в надійних дитячих руках та в їхніх серцях і душах.

Фотозвіт дивитись в меню Фотоальбоми.

Кiлькiсть переглядiв: 748